Dagbog – Florida – d. 10. – 27. Okt 2012


Onsdag d. 10. Oktober

Op midt om natten, kl. 03.00, for at blive færdige, og køre til Aalborg, hvor vi skulle flyve 06.15.

Vi ankom til Amsterdam kl. 7.40 – og fik lidt morgenmad mens vi ventede på at vi skulle videre kl. 10.35.

Efter en lang, og meget kold!!! flyvetur, ankom vi til JFK, New York kl. 12.50 US-tid (kl. 18.50 dk-tid), hvor vi syntes de 4 timer vi skulle vente var rigtig lang tid.
Men efter at have brugt 1½ time på at komme gennem immigration og pas kontrol, var der lige pludselig ikke for meget tid til at få vores baggage security tjekket, finde gaten, og køre med bus til den anden terminal, så vi var der såmænd først 20 min før vi skulle flyve!!

Inde i flyet opstod der nogle tekniske problemer, så vi sad og ventede i ca 1½ time inde i flyveren!!! – øv 🙁

Vi ankom endelig til Miami ca. kl. 20 lokal tid, og efter lidt snak om vi skulle bytte bil (vi fik tilbudt en Camaro billigt, hvis nogen syntes næsten 3000 mere for 2½ uge er billigt!!??), for derefter at få en Jeep. Vivi nægter at køre Ford og japanerbiler herovre, så det blev Jeep’en.
Da vi så fik Jeep’en, virkede cigaret tænderen ikke, så vores GPS ville ikke fungere, og den var ikke specielt meget gjort rent, så vi endte med at bytte, og fik en Chevrolet Captiva istedet – dejligt 🙂

Vi drønede nordpå mod Palm Beach ca. 21.45, og havde så lige et lille aftensmads-stop på en Dennys – hvorefter vi kørte videre til hotellet vi havde lejet på forhånd. Vi ankom ca. 00.15 – MEGET TRÆTTE!!!

Tjekkede ind og fandt vores fine værelse,- og kl 01.00 gik vi totalt kolde, men da var det også 28 timer siden vi stod op derhjemme!!!


Torsdag d. 11. Oktober

Vi snuede den, og stod op ved 9-tiden, og kiggede ud på det skønneste hotel-område, med udsigt ud over vandet 🙂
RIGTIGT LÆKKERT

Vi blev færdige, og gik ned og købte kaffe og en sandwich, og satte os og nød det dejlige vejr, på det lækre hotel.

Vi gik op og skiftede til badetøj, og så lå vi ellers bare og fedede den ved poolen hele dagen. Først kl. 17 gik vi op og gik i bad, og gik ned for at se solnedgangen på stranden.

Vi kørte en tur til West Palm Beach for at få aftensmad, men endte faktisk tilbage næsten på hotellet, hvor vi spiste på Johnny Longboats – rigtigt hyggeligt.


Fredag d. 12. Oktober

Op ved 8-tiden, så vi kunne blive færdige og tjekke ud kl. 10, hvorefter vi ville finde en Dennys og få morgenmad på, inden vi ville i BestBuy. Det endte dog med at vi startede i BestBuy, og så på TGI Fridays og få morgen/middagsmad 🙂

Vi kørte derefter videre mod Cocoa Beach, via A1A, så det var stille og roligt, istedet for bare at drøne derudaf på highway’en…

Vi ankom til Cocoa Beach ved 17-tiden, og var en tur på stranden, inden vi brugte tiden til Søren (Henrik’s bror) fik fri, til at gå en tur i Ron Jon’s og shoppe lidt 🙂

Vi ankom til Søren og Anne Sofies skønne lejlighed ca kl. 19,- det var rigtigt dejligt at se dem igen 🙂 Vi sludrede lidt (og overbragte medbragt snolder, rugbrødsblanding, pålægschokolade mm), inden vi tog på Sandbar og spiste god mad og fik et par øl.


Lørdag d. 13. Oktober

Op kl. 8, og Søren lavede lækker morgenmad til os, hvorefter vi ville en tur ud til Port Canaveral for at se på biler og sparke dæk til “Rods n’ Rockets.

Rigtig fint sted, med masser af fine biler (se fotoalbummet), så der brugte vi det meste af eftermiddagen ude…

Sidst på dagen, kørte vi tilbage til lejligheden og slappede af, og hentede mad fra “Five Guys”, så vi spiste nede ved vandet på den lækre træterrasse Søren og Anne Sofie har, lige ned til vandet,- super skønt!!! (bortset fra alle myggestikkene!!!)

Kørte ind til Cocoa Beach, hvor mange af bilerne fra om eftermiddagen var parkeret ved Ron Jons,- og der hang vi ud indtil de kørte ved 22-tiden, hvor vi kørte tilbage til lejligheden igen.


Søndag d. 14. Oktober

Op ved 9-tiden, og fejre at det var Søren’s fødselsdag 🙂

Startede ud med at Søren Skypede med familien derhjemme, mens han pakkede de gaver og tegninger op, som vi havde haft med til ham.

Derefter kørte vi på Dennys og fik god morgenmad 🙂

Vi besluttede at vi ville bruge dagen på et kæmpe stort Flee Market ved Sandford, så vi drønede derud, og gik der nogle timer. Det var BARE stort!!! Hvorefter vi kørte en tur i et Mall, inden turen gik retur til lejligheden på Merritt Island, hvor vi blev færdige, inden vi skulle ud og spise.

Vi havde inviteret Søren og Anne Sofie ud og spise i anledningen af Søren fødselsdag,- og vi skulle selvfølgelig på Longhorn – UHMMMM…. Vi fik lækre drinks, super god mad, og masser af hygge,- så det var en rigtig dejlig aften.

Vi endte med at få desserten med hjem da ingen af os kunne spise den,- så vi lavede kaffe da vi kom tilbage til lejligheden, men ingen af os kunne faktisk spise noget 🙁

Det er jo arbejdsdag for Søren imorgen, så ved midnatstid var det godnat for denne dag…


Mandag d. 15. Oktober

Sov længe – op ved 9.30-tiden. Fik kaffe og morgenmad på terrassen,- og brugte så lige et par timer på at redigerer, uploade billeder og skrive dagbog.

Kørte en tur, og endte med frokost på Sandbar – det er nu et hyggeligt sted 🙂

Dinglede rundt og slappede af, og var en tur i Mall’et og ose lidt, og i Wal-Mart, for at kigge efter diverse kameraudstyr mm.

Efter Søren kom fra arbejde, tog vi alle på TGI Fridays og fik lækker mad 🙂


Tirsdag d. 16. Oktober

Op ved 9-tiden igen, og få kaffe og morgenmad.

Derefter hoppede vi i badetøjet, og smed os nede ved poolen,- der er et lækkert pool-område i det boligkomplekt hvor Søren og Anne Sofie bor,- så det var skønt.

Vi badede, hyggede, læste (og fik en morfar), indtil ved 14-tiden, hvor det blev lidt overskyet, så vi besluttede at køre en lille tur.

Vi havde hørt at der var en kamera forretning nede i noget der hedder Melbourne, en halv times kørsel væk, så der kørte vi ned. Fin forretning, og Vivi fik købt lidt forskelligt, men dog ikke det objektiv hun havde håbet på….

Vi kørte videre, og på vejen var der en Hooters, så vi fik en let og sen frokost, og Henrik fik næste års Hooters kalender til værkstedet 🙂

Vi kørte tilbage igen, og da Søren kom hjem kørte vi på Outback og fik endnu en gang rigtig dejlig mad 🙂


Onsdag d. 17. Oktober

Endnu en gang op ved 9-tiden, hvor det desværre igen var overskyet 🙁

Vi kørte lidt rundt og handlede lidt af hvert, og var igen en tur i Ron Jon’s – hvorefter vi igen endte i Melbourne, da der var en BestBuy, og vi skulle se efter udstyr til Vivi’s iPhone 5, men ingen har noget endnu.

Vi fik frokost på en Denny’s Diner,- rigtigt fint sted i gammel diner-stil – og endnu en gang Denny’s gode mad 🙂

Det begyndte at regne helt vildt!! – og vi kørte tilbage, og hentede Anne Sofie, og kørte med hende ned i den lokale TJ Maxx (en tøjforretning mm), hvor vi osede rundt i en times tid, og Anne Sofie fandt et par sko og et krus, som vi gav hende som en forsinket fødselsdagsgave,- og hun blev rigtig glad 🙂

Aftensmaden blev indtaget på Chili’s – rigtig god mad 🙂


Torsdag d. 18. Oktober

Dagen skulle gå med at tage i Universal Studios sammen med Søren & Anne Sofie 🙂

Op kl. 6.30 (alt for tidligt), hvorefter vi blev færdige, og fik pakket det sidste færdigt, for efter Universal ville vi sige farvel til Søren og Anne Sofie for denne gang, og køre direkte til Miami.

Hurtig, men ganske udemærket, morgenmad på Subway, og vi kørte fra Merritt Island kl. 8.15, så vi ankom Orlando lige efter klokken 10 – og der var der allerede kø.

Vi skulle nå begge Universal parker på 1 dag, og det er i sig selv lidt svært, og da der så var rigtig mange mennesker, og første rutchebane havde ventetid på ca. 40 minutter, så var det nærmest umuligt. Vi besluttede os for at opgradere til Express Pas, så kommer man foran køen,- men hold da kæ.. det var en dyr omgang 🙂

Nåh, men upgraded til Express Pas, var det bare med at komme videre, og Henrik fik prøvet alle de ting Vivi ikke turde, sammen med Søren og Anne Sofie,- så det var helt perfekt. Vi havde en kanon god (og varm) dag,- og var ikke færdig med parkerne inden de lukkede ved 20-tiden. Der var vi godt nok også trætte og havde ondt i benene!!

Som skrevet, ville vi køre direkte til Miami fra Orlando, så vi var kørende i 2 biler. Vi sagde “på gensyn” og skiltes fra Søren og Anne Sofie i parkeringshuset, hvorefter vi kørte af sted.

Det var nu lidt sent at komme afsted,- og der var 3½ time til Miami!!!

Vi fik lidt at spise på en Denny’s, og så videre,- GPS’en sagde at vi var der ca 00.15!!!

Det var en lang tur, efter sådan en dag (lesson learned!), og vi måtte vække Lotte op da vi kom (sorry Lotte) – men det var dejligt at se hende 🙂 – og vi sludrede lidt med hende, og fik tingene slæbt op, inden Lotte sagde godnat kl. 01,- hun skulle jo på arbejde dagen efter.

Ca et kvarter senere, var vi også gået omkuld, og jeg tror vi sov næsten inden vi ramte hovedpuden 🙂


Fredag d. 19. Oktober

Op ved 9 tiden, meget trætte.

Vi fik morgenmad og kaffe i ro og mag – og kørte derefter en tur for at finde en Apple store.

Fandt den, og brugte derefter lidt tid i Dadeland Mall, hvor vi dinglede lidt rundt og kiggede forretninger.

Kørte derefter ud til Lotte i forretningen, hvor vi shoppede lidt, og sludrede med Lotte 🙂

Vi kørte tilbage til Lotte & Tony sidst på eftermiddagen, hvor vi luftede hundene, inden vi kørte ud til Towershoppes for at kigge lidt på biler. Vi ville lige spise på Flanigans inden, og det tog lidt lang tid med serveringen, så da vi kom ud, var de fleste biler allerede væk, desværre.

Vi kiggede de biler der var tilbage, og kørte derefter tilbage til lejligheden ved 22.30 tiden, hvor vi hyggede og sludrede med Lotte & Tony i en times tid, inden vi alle gik til køjs 🙂


Lørdag d. 20. Oktober

Op ved 8.30 tiden. Spiste morgenmad og så blive færdige, for vi ville ud og kigge til Pepboys Carshow.

Vi kiggede på de fine biler mm der var derude, og gik og hyggede os indtil først på eftermiddagen, hvor vi kørte videre og fandt en Chilis, hvor vi igen fik god mad & drinks 🙂

Vi kørte derefter tilbage til lejligheden, og slappeder af. Vivi fik en lille morfar, og Henrik legede med sit nye legetøj, et GoPro kamera.

Vi hang ud med Lotte da hun kom hjem, og sludrede. Da Tony kom hjem, blev vi alle færdige, for vi skulle ud og spise Baby back ribs (fantastiske) på Flanigan’s, og drikke Pina Coladas – “som vi plejer”.


Søndag d. 21. Oktober

Op ved 9 tiden, og vi hang ud med Lotte som havde fri 🙂

Vi besluttede at køre på Denny’s og fik lækker kombineret morgenmad/frokost med Lotte. Derefter gik turen i Bath, Bed & Beyond for at shoppe Britto!!!! – uha en farlig forretning for Vivi,- men hun beherskede sig da lidt!!!

Derefter kørte vi i Mall for at finde en lader til Vivi’s iPhone i Apple store, men igen var de udsolgt! Vi osede lidt i Mall’en, og kørte i BigLots efter kaffe mm, og til slut skulle vi i Publix og handle, da Tony skulle lave mad.

Vi skulle have Probie Pasta!!!! – det er Tony simpelthen bare fantastisk til at lave 🙂 Doris (naboen) kom ind og spiste også, og vi fik lækre Tony-made Pina Coladas til 🙂
Uhmmmmmmm…. Vivi havde medbragt rom, efter aftale med Tony på Facebook!!!

Dejlig dejlig mad og drikke, i skønt selskab, og derefter stod aftenen på råhygge…


Mandag d. 22. Oktober

Op ved 9 tiden.

Fik morgenmad, og så var der bestemt pool-dag!!!

Vi lå ved poolen til ved 16 tiden, kun afbrudt at dejlig pool-side servering af kolde øl af Lotte, og nogle ture i poolen,- hvorefter vi gik i bad og hyggede med Lotte indtil Tony kom hjem.

Aftensmaden indtog vi på PF Chang, hvor vi igen fik god mad, og supergode drinks 🙂

Hjemme igen, var der igen dømt sludren og hygge.


Tirsdag d. 23. Oktober

Op 8.30 og blive færdige til at køre, da Tony så tilbød at lave lækkert morgenmad til os, hvis vi ville gå med hundene – skønt 🙂

Efter lækker morgenmad, kørte vi på et nyere bilmuseum i Miami, som hedder Deezer Autocollection. Vi gik der i lidt mere end 3 timer. Et rigtigt spændende sted med mere end 200 biler mm.,- alt var privatejet. Entreen var rimelig dyr, men der var også en masse at se.

Så var det tid til en meget sen frokost på Denny’s og derefter tøj-shopping for Vivi :-)))

Tilbage og tømme bil hos Lotte & Tony, og derefter ud til Hans & Dolly og sige hej.

Dejligt at se dem igen, og rigtigt hyggeligt at være på Outback og spise, sammen med Dolly’s lillesøster.
God mad oggodt selskab,- tak for mad til Hans 🙂

Tilbage til Hans & Dollys hus og få kaffe, og sludre lidt, inden vi kørte tilbage til Lotte & Tony, hvor vi var ved 1-tiden..


Onsdag d. 24. Oktober

Op ved 9.30 tiden (det regnede da vækkeuret ringede 8.30, så vi tog en time mere) 🙂

I bad, og blive færdige, og så lige gå en tur med hundene 🙂

Vi kørte ud for at få handlet de sidste småting,- og det endte med sen morgenmad (frokost) på The Original Pancake House. Det var ikke ligefrem det bedste vi havde prøvet 🙂

Fik handlet lidt og endelig (3. gang) lykkedes det af få lade-kabler til iPhone!

Vi kørte tilbage til Lotte & Tony igen, med intentionerne om at vi skulle tilbringe eftermiddagen ved poolen,- men desværre begyndte det at regne 🙁

Vi hang ud i lejligheden med hundene,- og aftenen stod på pizza og hygge 🙂


Torsdag d. 25. Oktober

Vågnede op til regn og rusk pga hurricane Sandy som passerede et stykke ude. Sov lidt længere – hvorefter vi stod op og smed os på sofaen med Maddie og Mimi, for det var ikke vejr til at gå ud!

Gik i bad ved middagstid og overgav os og kørte op og handlede lidt. Vi havde lovet Lotte at hente nogle ting, og vi købte også lidt snacks. Hjem på sofaen igen.

Det var noget rigtigt møjvejr og vi havde et par strøm udfald.

Vi hyggede med Bud Light Lime og chips, og så tv. Vi fik også pakket alt det vi havde købt ud og pakket kufferterne om – og der var godt nok lidt småt med plads 🙂

Lotte kom hjem og fortalte at det halve af naboens træ lå ned i parkeringshuset, det var knækket i blæsten. Henrik gik med ned og hjalp Lotte med at skære det op, og slæbe det ud, så de kunne komme til at parkere.

Vi pakkede færdig, og Lotte & Tony pakkede til deres weekend campingtur, så vi fik rester til sen aftensmad, men det gjorde ikke noget, for det var Pastaen fra den anden dag – uhm…!!!

I seng ved 23.30 tiden. Vi skulle jo op igen kl 05.15 for at sige farvel til Lotte & Tony, og sende dem på camping.


Fredag d. 26. Oktober

Op kl 05.15, for at sige “På gensyn, og tak for denne gang”, og sende Lotte & Tony på klub campingtur.

I seng igen, for igen at stå op kl godt 7.

I bad og pakke færdig, og op at hoppe på kufferten (nej, det var ikke så slemt),- det var værre med vægten 🙁

Vi kørte afsted mod lufthavnen kl. 9.15, og afleverede bilen. Med toget til lufthavnen, hvor vi fik tjekket ind, og så var det tid til morgenmad.

Vi kom afsted 15 min for sent. Ankomst Detroit kl. 14.40.

Skal vente til flyet afgår kl. 18.15, så vi brugte tiden på at hygge med drinks og god mad på Chilis i lufthavnen.

Da vi kom ned til Gaten, mødte vi Lars & Trish og ungerne, som også var på vej hjem, så dem fulgtes vi med til vi landede i Aalborg.


Lørdag d. 27. Oktober

Vi landede i AMS kl. 02.40 US tid (08.40 DK-tid), hvor vi skulle vente 1½ time, inden vi ENDELIG landede i Aalborg lige over middag…

Slut på endnu en fantastisk ferie i Florida – vi kommer igen 🙂