Dagbog – Californien – d. 20. Okt – 18. Nov 2009

Herunder er dagbog fra vores USA tur 2009…

Henrik & Vivi 🙂


Tirsdag d. 20. Oktober

Kørte Henrik ud til Per & Bodil kl. 7, hvor vi skulle have rundstykker, inden Hans skulle køre drengene (Per, Jes og Henrik) til lufthavnen hvor de skulle mødes med Karsten.

Fik besked fra Henrik godt midnat (ca. kl. 15 USA-tid) at det var landet godt, og igen senere at de var kommet godt ud på værkstedet, men at der desværre ikke var nogen bil – den skulle gerne komme Onsdag morgen kl. 8.

De fik sig indlogeret på en Days Inn?? – og så ud og få en stor god bøf, og noget godt rødvin,- og så gik de tidligt til ro efter en lang dag og tur…


Onsdag d. 21. Oktober

Fik besked fra Henrik MEGET tidligt (ved knap 6-tiden USA Tid) – der var han stået op.

Bilen skulle gerne komme på værkstedet ved 8-tiden (USA-tid), så de var tidligt oppe, og allerede afsted fra hotellet ved 7-tiden

Afventer at høre mere fra Henrik om bilen er kommet og om de har fået den læsset af i 1½ meters højde… – fortsættelse følger…

Så har jeg lige hørt fra Henrik, at bilen kom til aftalt tid, og de har nu læsset af og det hele står på værkstedet. Lastbilen er også kommet, og Henrik siger den er meget stor – så jeg glæder mig til at se den og det hele derovre på fredag…

Nu går de og gør klar, bla er alle mærkerne pillet af bilen og der er klar til nogle nye…

Sidste besked inden drengene gik i seng var at dagen var gået godt, at folkene var rigtigt flinke, og at dagen var endt med sandwich fra Subway!!!


Torsdag d. 22. Oktober

Drengene skruede det meste af dagen, og tingene går som de skal derovre…

Thomas fra Ølgod og et par kammerater ankom, og de var en tur ude og besøge en lille Rod-Shop, hvorefter de endte på Outback til en god bøf og lidt Margaritas!!

Herhjemme stod den på en klipning og så hjem og pakke kuffert, hvilket var en næsten umulig opgave da telefonen ringede hele tiden!!

Men det lykkedes, og godt midnat var det sengetid for mig, da vækkeuret ville ringe igen 05:30 (hvor jeg så pakkede om for 2. gang!!!)


Fredag d. 23. Oktober

Så var det endelig dagen hvor Bodil, Annemarie og jeg skulle afsted.

Op kl. 05:30, pakke om i en mindre kuffert!! (og jeg har garanteret stadig alt for meget med)!! – få slukket og lukket derhjemmme, og så afsted i den sidste tur i Peugeot’en ud til Bodil, hvor Nisse havde lovet at køre os 3 i lufthavnen kl. 8.

Vi kom afsted til tiden, og fik hurtigt smidt kufferterne af, og så inviterede Bodil på morgenmad oppe i en eller anden lounge – det var ren luksus!!

Vi sad og veeeennntede på at vi skulle blive kaldt ud til flyveren,- men det lod vente på sig, så vi gik ned til Gate’n for at finde ud af at vi var forsinkede over 1 time pga tåge i Amsterdam!! Ikke nogen speciel spændende nyhed at få når vi kun have 1½ time til at skifte fly!!!
Vi boardede og sad i flyveren, og heldigvis kun en time forsinkede kom vi afsted,- og så krydsede vi alt hvad vi havde for at vi kunne nå flyveren i Amsterdam…. – og det gjorde vi heldigvis med nød og næppe!! Vi måtte løbe fra terminalen til flyveren, og kom på som nogle af de allersidste!!!

Efter 10 timer og 10 minutter ankom vi til LAX og kom gennem imigrationen og fik kufferter og bil uden problemer, og så var det afsted til værkstedet hvor drengene var… Midt i myldretrafikken!!!!

Men vi kom frem og lige nu sidder vi alle på hotellet,- drengene spiser pizza, og vi tøser prøver på at holde os vågne lidt endnu!! Klokken er jo trods alt 6:30 om morgenen i DK, så vi har da holdt den godt!!

Drengene havde fået lavet en masse – men havde også lige nået at være på Hooters og spise frokost!!


Lørdag d. 24. Oktober

Har godt nok været vågen mange gange i nat!! – og var lidt træt da Karsten begyndte at rumstere 7.15!!! (vi bor på værelse med ham). Men op det kom vi, og drengene kørte på værkstedet ved 8-tiden, hvor vi tøser tog den lidt med ro, og kom først afsted ved 9-tiden hvor vi så kørte derud, da vi skulle køre lidt ærinder for dem.

Vi fik en indkøbsseddel, og afsted det gik.. – efter at have været diverse steder uden at få det hele, kørte vi retur til drengene, med det vi havde fået fat i.

Vi havde lovet at vaske lidt tøj, så efter at have spist kombineret morgenmad og frokost på Katella Grill, returnerede vi til hotellet og satte vaskemaskinen igang… – og så skulle vi jo bare vente på det, så vi kunne få det tørret også.

Vi besluttede at fordrive ventetiden med at smide os i solen – men der var ikke rigtigt nogle steder vi kunne sidde, så vi endte ude foran hotellet på græsset – helt ud til vejen!! Det kunne man godt se (og høre) at de ikke var vant til at se,- men det var nu skønt at sidde og slappe den i det skønne og varme vejr!! Uhm…

Efter vi havde smidt tøjet i tumbleren, vandrede vi ned til et indkøbscenter der hedder Ralph´s et lille stykke fra hotellet, hvor vi fik købt lidt frugt og lidt morgenmad til drengene, så de kan prøve det istedet for de kager der er til morgenmaden på hotellet!!

På tilbagevejen fik vi (efter en pludselig indskydelse) en pedicure (fodtur) – og det var godt nok skønt!! De små vietnamesere gjorde det godt!

Retur til hotellet, og ind og tanke benzin og kaffe til drengene, og så på værkstedet med det,- hvorefter vi alle kørte tilbage til hotellet, da Jim & Carroll havde arrangeret at vi alle skulle spise på Outback.
Thomas og de 2 andre var også med…

Nu er klokken så 22.30 herovre, og vi er ved at være væltet omkuld allesammen – endnu en god dag, med masser af godt vejr, flinke mennesker og rigtig god mad!!!


Søndag d. 25. Oktober

Igen stod vi op til en dejlig dag med sol og varme – det kan vi altså godt vænne os til!!!

Efter at have kørt et enkelt ærinde for drengene, tog vi på tøsetur…

Vi startede i Mall’en hvor vi fik shoppet lidt af hvert, og derefter fortsatte vi videre via Harbor Blv, og forbi bla. Disney og flere af de andre forlystelses parker videre til Ruby’s, hvor vi havde besluttet at vi ville spise frokost.
Ruby’s er en hyggelig diner, lavet i 50’er stil, og er et helt kanont sted!

Vi fik en god frokost (ude i solen) og en fantastisk lækker milkshake (kun overgået af dem vi får på Jerry´s i Frederikshavn!!!) – og så var vi mætte!!!

Vi cruisede derefter en tur ned af Beach Blv – og fandt det sted hvor vi måske tror Jim & Carol bor…

Derefter kørte vi stille hjemad, vi skulle lige i WallMart og handle, og vi endte i den ude på den anden side værkstedet, og der fik vi shoppet lidt af hvert,- og det endte da også med at drengene var kommet hjem inden os!!

Det blev lidt sent inden vi kom afsted for at spise, så klokken var over 21 inden vi nåede den lille hyggelige mexikaner-restaurant i nærheden,- så der var lukket!!!

Vi fortsatte lidt videre, og da det meste var lukket, endte vi på en japansk restaurant, hvor Karsten fik Sushi, og vi andre fik noget godt kylling og ris mm… – egentlig en dejlig afveksling til det andet mad..

Drengene har fået lukket en masse løse ender idag. De var igen ude og spise frokost på den lille restaurant sammen med Worshams drenge, og imorgen kommer dem som skal sætte sponsor-klistermærker på bil og trailer, så de skal være der allerede kl. 7,- så kl. 23 var der faktisk ro på alle…


Mandag d. 26. Oktober

Vi stod op til endnu en dejlig varm og solrig dag :o)
Drengene tog tidligt afsted, da de gutter der skal sætte sponsor-mærker på lastbilen ville komme allerede kl. 7, og så var de jo nødt til at være der!!

Bodil var vågnet om natten ved 3-tiden med meget ondt i maven og kvalme, så hun brugte hele dagen i sengen og med hovedet ned i toilettet – det er bare SÅ synd for hende, for hun har bare hamrende ondt i maven!! – ØV!!

Vi måtte aflyse vores ærinder for drengene, for for det første er Bodil eneste driver på bilen, hvilket betyder at der ikke er forsikring på hvis nogen af os andre kører og der så sker noget!! Og for det andet var der ikke lige nogen af hverken Annemarie eller jeg som ville være helt stolte af at køre inde i byen!!

Vi fik lidt morgenmad i solen, besluttede os så for at gå en tur ned af vejen, for at se hvad der var, og så Bodil kunne få ro til forhåbentligt at sove lidt!!

Vi gik en dejlig lang tur, og det var bare varmt!! Vi kom bla. forbi Mall’en vi var i søndag, og kunne ikke helt forstå at det var den samme,- for den var godt nok stor!!! Vi fortsatte videre og fandt bla en kæmpe sko-butik, hvor både Annemarie og jeg var nødt til at skulle ind!!!

Vi osede lidt rundt, og Annemarie fandt da også nogle sko, som var næsten “must-haves”, men hun besindede sig,- og besluttede at tænke lidt over det!!

Vi gik lidt videre ud af vejen, og kom til nogle Dinosauere,- og besluttede at gå over og kigge ind, inden vi vendte snuden hjem til Bodil igen. Det var et eller andet Science Center hvor man kunne komme ind,- men det var ikke lige det vi havde lyst til, så vi gik tilbage til hotellet igen, og desværre var Bodil stadig ligeså dårlig :o(

Vi slappede den, hentede en fantastisk pizza hos “Papa John”,og fik vasketøjet tørret færdig. Ellers dasede vi den egentligt bare indtil drengene kom tilbage fra værkstedet, hvor der blev hentet pizza til os (Bodil var stadig MEGET dårlig, men trods alt holdt op med at kaste op),- så det var stille og roligt indtil vi gik til ro.


Tirsdag d. 27. Oktober

Igen tidligt op, da drengene skulle have været tidligt afsted igen (hvilket de ikke helt kom!!) – da de igen skulle sætte mærker på bilerne, og de skulle pakke bilen klar til race.

Bodil havde stadig meget ondt,- og det var næsten uoverskueligt at hun skulle op og pakke sammen, men afsted ville hun. Så vi tjekkede ud af hotellet, kørte ud og fik arrangeret vand til race, og så kørte vi om til drengene ved 10-tiden.

De var ikke kommet så meget igang, da de ventede på at Lex’s folk blev færdige, da deres trailer holdt yderst. Men gutterne med mærkerne var blevet færdige, så det var fint.

Bodil havde sk… ondt – og hun ville gerne afsted mod Vegas, så Annemarie, Bodil og jeg kørte afsted…

Det blev dårlige og dårligere vejr jo længere vi kom udaf, og da vi var ca. halvvejs kørte vi ind til en hyggelig 50’er diner “Peggy Sue”, hvor Annemarie og jeg fik en lækker omelet med toast og hashbrowns – UHM!!!!
Bodil var bare lige inde på toilet, en tur gennem den shop der hørte til diner’en og så gik hun ud i bilen igen,- hun fik mere og mere ondt!!

Vi fik tanket (og blev sandblæst da der næsten var stormvejr), og så kørte vi videre mod Cannery Hotel i Vegas, hvor vi var ca. 16.30, hvor vi tjekkede ind, og Bodil gik direkte ind og lagde sig.

Annemarie og jeg fik lige pakket lidt ud, og gik så en lille tur rundt i casino’et hvor vi satte os og fik en kop kaffe og kakao, og vi blev hurtigt enige om at det var godt vi ikke skulle arbejde der, for der var en frygtelig larm med bimlen, bamlen og en million forskelligt musik!! Det var slet ikke til at holde ud!

Vi drak ud og gik tilbage til Bodil, og det var absolut ikke blevet bedre! – tværtimod, så det endte med at vi måtte bestille en taxi, og Annemarie tog med Bodil på sygehuset!!!

Drengene kom fra banen, og Per tog derind, og sent på aftenen, efter en masse prøver, fik vi at vide at hendes blindtarm var sprunget, og at hun skulle opereres hurtigst muligt!!! Det var bare rigtig træls, og rigtig synd for Bodil, for så var vi godt klar over at hun nok ikkke lige kom hjem samme dag igen!!!

Da Annemarie og Per kom tilbage over midnat ventede hun stadig på at blive opereret :o(


Onsdag d. 28. Oktober

Tidligt op igen,- drengene skulle afsted på banen på et tidspunkt, og Henrik og jeg ville lige prøve at få morgenmad sammen for første gang på turen :o)

Efter morgenmåden, kom Marcus og Marie,- de har været her siden søndag og har boet inde i byen,- og ved 11-tiden kørte drengene på banen.

Per var inde hos Bodil, som var blevet opereret, og havde det efter omstændighederne okay, men hun var dopet og meget stille!!!

Annemarie, Marie og jeg kørte Per ud til banen, og derefter kørte vi til Avis biludlejning for at få mig sat på som 2nd driver på bilen, for ellers er der ikke nogen forsikring der dækker hvis der sker noget.
Da vi forklarede situationen for dem, satte de mig på uden beregning, selvom det normalt koster 9$ pr. dag.

Da vi havde overstået det,- gik vi på en lille mexikansk restaurant (hvilket ikke var nogen success!!), kørte vi ind til Bodil, for at se hvordan hun havde det…. – og Per havde ret!! – hun var godt nok stille!!
Vi blev ikke så længe,- men kørte retur til hotellet – hvor drengene senere ringede efter mig, at de gerne ville hentes, da Karsten var taget ud for at hente Marie Louise, ungerne og de andre..

Drengene fik sat teltet op og fik bilen synet med ros, og ellers nulrede rundt på banen

De sidste dryssede ind i løbet af onsdag aften, og vi var en flok som var på den mexikanske på hotellet og spise… se DET var god mad, og nogle kanone margaritas med diverse frugter mm… – MUMS


Torsdag d. 29. Oktober

Tidligt og drengene tog afsted til banen kl. 9 efter endnu en god gang morgenmad!

Kirsten og jeg tog derefter ud og handlede øl og sodavand til drengene, og derefter tilbage til hotellet efter Tonny (som ikke nåede med de andre), og så ud på banen for at sætte Tonny og øl & vand af, og så skulle vi have hentet billetterne til alle os andre!!
Det viste sig at være lidt en udfordring at finde det,- men efter diverse diskuteren med både den ene og den anden, fik vi endelig billetterne til 17 personer, og vi skyndte os at køre tilbage til hotellet, hvor vi samlede alle de andre tøser op, og så skulle vi på Outlet!!! – hold da op bilen blev fuld!!! 4 børn og 6 voksne!!

Vi var på Outlet ved ca. middagstid, og aftalte at mødes efter 2 timer… – det er jo bare slet ikke nok!!
Men vi sagde stop og gik på Subway og fik en sandwich inden vi satte kursen mod hotellet igen, med et handle-stop i Wallmart,- og det var nok godt,- for der kunne ikke være mere i bilen.

Drengene kom hjem fra banen ved 19-tiden, hvorefter drengene fik et bad og så gik René & Kirsten og Henrik og jeg på den gode mexikanske igen – for både margaritas og mad var bare suverænt.

Drengen har fået alt det sidste gjort klar, og er klar til at køre rø… ud af bukserne fredag


Fredag d. 30. Oktober

Op kl. 6.30 og spise morgenmad med drengene og så kørte drengene på banen kl. 8.00 sharp

Nogle af os andre gik igang med de sidste skjorter (Marie og Annemarie havde strøget over halvdelen) og det blev vi færdige med.

Så kørte jeg Malene til Wallmart hvor hun fik klapvogn og autostol til drengene, og så hurtigt tilbage til hotellet, hvor jeg hoppede i noget andet tøj,- og så kørte vi op til Bodil en lille tur.

Hun så meget bedre ud idag og var bare træt af at skulle være der!! – det er bare så synd for hende!!! Børnene havde tegnet tegninger til hende, men måtte desværre ikke komme derop pga svineinfluenza eller tuberkulose (hvad med os andre)!! Vi tog den derfor på skift med ungerne i forhallen,- og det endte med at jeg glemte min taske i forhallen, så den måtte vi desværre tilbage efter (sorry girls) inden vi endelig var på banen ved 12-tiden!!

Det var så fedt!!! Vejret var godt og varmt, og stemningen var god, og nervøsiteten og forventningerne var helt i top!!!

Drengene kørte suverænt!! Og blev kval 10 efter 1. runde med en tid på 4.078 – det var helt kanont,- men da de så kørte 3.85 anden gang og blev kval 5 – var smilene sgu ikke til at tørre af mere!!

Det er simpelthen ufatteligt,- og fantastisk flot!!!

Vi tøser kørte fra banen ved 19.30-tiden, hvor Annemarie, Marie, Kirsten og jeg gik på Vino´s for at få lidt mad, og da vi kom tilbage var drengene kommet hjem.

Nu er klokken næsten 00.00 og tid til at sove, inden vi skal op kl. 6.30 og have morgenmad, og drengene skal ud og sparke r.. imorgen igen!!


Lørdag d. 31. Oktober

Op igen, denne gang ved 7-tiden, og ned og få morgenmad med drengene, inden de kørte kl. 8

Kirsten og jeg kørte så efter bøjler og dymo til drengene, og kl. 10 pakkede vi 10 kvinder og børn i bilen igen, og afsted det gik til North Vista Hospital hvor Bodil ligger endnu :o(

Vi blev hos Bodil i en lille times tid, hvor vi var oppe hos hende på skift,- og derefter kørte vi på banen for at nyde endnu en god dag med en masse godt rece!!!

Drengene kørte første tur kl. ca. 12:30 og gik videre som kval 6 med en tid på 3.937. Anden og sidste kval-runde blev kørt ved 16:30-tiden og der endte vi med en placering som nr 8 med en tid på 3.931.

Det er bare så flot at de er kval’et ind – i Vegas!!! – det er sgu da for blæret!! Godt gået til drengene!!

Drengene skruede videre, mens vi tøser + unger (og Per) kørte hjemad til hotellet, hvor vi fik lidt room-service, og nu er drengene lige kommet, og det er snart sengetid.


Søndag d. 1. November

Drengene skulle køre på banen kl. 7.30, så de var tidligt oppe og få morgenmad. Kirsten og jeg valgte at snue den, så vi stod først op kl. 7.30 da drengene kørte, for at blive færdige så vi kunne køre på banen kl. 9.

Vi fik bilen pakket igen med 6 voksne og 4 unger, og så afsted. Der skulle være noget åbningsceremoni kl. 10, så der skulle vi gerne være på lægterne, for drengene skulle køre som de første lige efter… – uha det var spændende!!

Vi ankom til banen, og fik sagt hej til drengene, og så satte vi os godt til rette på lægterne,- og puha hvor var det dejligt varmt!!! – næsten for meget,- men det var sgu skønt!!! Det endte da også med at Kirsten og Annemarie var nede og hente Margaritas og MaiTai’s til os ved 10-tiden – det var lidt tidligt for drinks, men hva faen…. – de var kolde og MEGET gode!

Ca. 10:30 (pga forsinkelser med olie på banen) gik ceremonien igang og der var uddeling af pokaler til forskellige folk som har gjort sig bemærket.

Slut på det,- og SÅ var der topfuel eliminering!!! – puha, det var spændende!!
Drengene skulle køre mod Doug Kalitta i første runde,- men desværre fik bilen ikke ordentlig greb på banen, så det gik bare helt op i røg…. – og så var det desværre ovre for denne gang :o(
Pga de høje omdrejninger bilen fik ved hjulspind, knækkede der en plejlstang, som desværre lavede hul i blokken!!

Det var bare pisse ærgerligt, og drengene var RIGTIG træt af det,- men man skal lige huske at de kval’ede ind i Vegas,- og at de nu leger med de store herovre,- og det er sgu da flot!!!!!

Drengene skruede videre, hvor vi tøser gik lidt rundt, og ved 16-tiden kørte vi mod hospitalet for at kigge til Bodil.
Hun havde ligget med diverse drop siden kl. 6 morgen, med diverse antibiotika, og modgift (mod den betændelse som var spredt i hele kroppen efter blindtarmen sprang), og hun var lidt mat, men vi begynder at kunne kende hendes humør igen – så det er dejligt!!

Efter besøg i 2 hold skift (pga børnene), kørte vi tilbage til hotellet, hvor vi tøser tog på den italienske (igen) Vino’s sammen med ungerne, og hyggede og spiste rigtig god mad!!

Drengene returnerede ved 19:30-tiden, så fik de en dush, og så ned og spise – og de endte også på Vino´s!!

Vi fik vasket det sidste tøj, og var næsten klar til at pakke, da René & Kirsten og Annemarie & Jes kom og sagde på gensyn,- de skulle på hotel “New York New York” og sove, da de skulle tidligt afsted på tur.

Også Marie og Marcus var og sige farvel, da de skulle rejse kl. knapt 6 morgen, så dem ville vi heller ikke se mere denne gang.


Mandag d. 2. November

Op lidt i 7 for at sætte en vask over, da jeg havde glemt noget af Henriks arbejdstøj igår :o(
Vi satte det over, og gik så ned og spiste endnu en god morgenmad på Victory’s og smed derefter tøjet i tumbleren, hvorefter vi gik ned og pakkede færdig, da taxa’en ville hente os på Cannery for at køre os i lufthavnen.

Tøjet blev færdigt, og vi fik pakket, og afleveret en taske til Per (med arbejdstøj som vi ikke vil slæbe rundt på i 1½ uge) og sagde på gensyn, hvorefter vi checkede ud, hoppede i taxa’ en, og ved 10.30-tiden var vi i lufthavnen og ventede på at vi skulle videre til Hawaii!!!!! – nice :o)

Kl. 16.30 Hawaii-tid (04.30 i DK), landede vi i Honolulu lufthavn – I REGNVEJR!!!!!! – det var sgu ikke lige meningen!!!

Vi fik vores kufferter, fandt en taxa, og afsted mod Waikiki Marina Hotel, hvor vi var spændte på hvordan det så ud, for vi havde bestilt med marina/hav-udsigt….. – OG DET FIK VI!!! – på 40. etage med en fantastisk udsigt!!! SKØØØØØØNT!!! – så nu må solen godt komme imorgen!!

Vi fik lukket kufferterne op, Henrik hoppede i et par shorts, for det er faktisk meget varmt selvom det har regnet,- og afsted det gik mod Hard Rock Café, hvor vi havde bestemt vi ville spise aftensmad.

Der var ikke så langt, men vi gik derom, og selvfølgelig skulle det begynde at regne igen :o( – så vi var lidt små våde da vi nåede derom, men et par Mango Margaritas, gode burgers mm. gjorde det turen værd!! Vi handlede lidt merchandice og gik retur mod hotellet, og fik handlet lidt til køleskabet på vejen.

Nu er klokken 21.50 – men vi er lige ved at sidde op og sove, så nu vil vi vist bare slappe den foran fjernsynet, og så håber vi på at det er solskin og rigtig dejligt vejr imorgen!!!


Tirsdag d. 3. November

Sov lidt længe, stod op (igen i regnvejr :o() Men vi blev færdige, og gik så ned på stranden for at finde morgenmad,- og det endte med at vi gik så langt at det blev frokost (med gode drinks!!) på Duke´s istedet!!

Da vi havde spist, var solen kommet frem og det kunne vi altså ikke stå for, så vi måtte ind og finde et par bade-shorts til Henrik, og et par underlag, og så røg vi på stranden, og i vandet med det samme!! – det var bare SÅ SKØNT!!!!!!
Vejret holdt nogle timer, og vi badede og slikkede sol i knap et par timer, hvorefter vi dappede stille hjemad, for vi ville have et bad, og så på Planet Hollywood og spise.

Vi fik badet og blev færdige, og besluttede så at vi ville se om vi kunne få en helikopter-tur rundt på øen imorgen (onsdag), så det fik vi også booket.

Afsted til Planet Hollywood og igen et par gode drinks, og noget godt mad! – og derefter gik vi stille og roligt hjemad med et lille drinks-stop på “Waikiki Cheeseburger” – og så hjem i seng igen!


Onsdag d. 4. November

Op kl. 7 og blive færdige, så vi kunne få morgenmad inden vi blev hentet til helikopter-tur kl. 9.30.

Vi endte på IHop – endnu en amerikansk kæde, og fik et godt morgenmåltid (dog ikke så godt som på Cannery!!!) – og så gik vi tilbage til hotellet.

Vi blev hentet kl. 9.30 og efter at have hentet en passager mere, kørte vi en god ½ time mod lufthavnen, hvor vi fik redningsveste på, og blev så proppet ind i en lille 4 personers helikopter….

HOLD DA OP EN FANTASTISK TUR!!! – vi var heldigvis heldige med vejret, og det var bare så fantastisk flot!!

Vi fløj henover Honolulu,- var forbi strandende Waikiki og North Shore, over Diamond Head og over regnskoven, vandfald, ananasmarker, og slut med Pearl Harbor… – og det var bare helt fantastisk flot!! Det skal bare opleves!!

Jeg var lidt betænksom over at skulle op i en lille helikopter, men for fan… det var bare det hele værd,- og jeg vil gøre det igen til hver en tid!!!

Tilbage på hotellet igen, hoppede vi i noget badetøj, og gik ned til Mall´en (et KÆMPE indkøbscenter) på den anden side gaden – og det var godt nok stort!!!
Vi dryssede lidt rundt og kiggede lidt, og så ville vi på stranden!

Vi gik ned gennem en lille park (hvor vi mødte 5 japanske brudepar på skift!!!) og så ville skæbnen selvfølgelig at det skulle begynde at regne!!!!! – PIS PIS PIS!!

Vi gik tilbage mod hotellet igen, men ombestemte os, og gik istedet gennem Hilton Village ned mod stranden igen, hvor vi satte os i baren og fik en dejlig “ChiChi”-drink.

Det klarede heldigvis op igen, og vi fik 1½ time på stranden (med lidt skyer og dråber ind imellem), men til slut besluttede vi os for at gå op og få et bad, og så gå længere ud for at finde noget at spise…

Som sagt så gjort,- og vi fik gået en helt masse,- forbi Cheesecake Factory hvor der var stoppet,- og tilsidst endte vi igen på “Duke’s” og spiste burgers der. Det var rigtigt hyggeligt,- der var masser af mennesker, men vi sad helt ud til vandet, så det var hyggeligt!

Slut for idag og vi slæbte os hjem til hotellet igen, og imorgen er det så slut med Hawaii,- så går turen til Oakland (ved San Francisco)…


Torsdag d. 5. November

Sidste morgen på Hawaii :o)

Op kl. 7 og blive færdige, og så gik vi ned på Tropic for at få morgenmad,- og det var bare SÅ skønt!!! Lige ned til vandet!!!!

Tilbage på hotellet og få lukket kufferterne og ned og tjekke ud inden vi blev hentet af en taxi (som denne gang var en limousine), som kørte os til lufthavnen.

Vi købte en kop kaffe og tussede ud mod gaten hvor vi skulle lette ca. 13:25.

Efter omkring 5 timers flyvetid var vi endelig i Oakland!!!
Vi fik vores bagage (efter nogen ventetid), og så udenfor (brrrrr – det var kooolllddtt!!!!) og vente på shuttle’n til lejebilerne,- og det tog bare en evighed!!!

Endelig udstyret med en bil, og så afsted mod Martinez hvor Derek & Julie bor…

Vi ankom ved 23-tiden, og udefra så der godt nok noget mørkt ud!!! – men Derek var heldigvis stadig oppe, og tog godt imod os. Tøserne var gået i seng, men vi andre fik et par øl og en god snak, inden Derek redte op til os i stuen, og vi alle faldt omkuld!!


Fredag d. 6. November

Vi sov noget længere end beregnet!!! – og vågnede ved at Derek kørte afsted med Aubrey i dagpleje, og Julie tog på arbejde,- så vi stod op og hoppede en tur under bruseren!

Derek kom retur, og lavede morgenmad til os, og vi besluttede os for at bruge fredagen på at lege turister i San Francisco, da Julie har fri lørdag og ville grille..

Afsted det gik mod San Francisco, og vi kom ned på havnen – I REGNVEJR!!! – øv!

Nåh, men vi var vel turister, så vi ville en tur på Alcatraz, og var heldige at komme med på den 2. sidste tur. Vi stod i regnen og ventede i en god halv times tid, inden vi endelig kom afsted.

Da vi ankom på Alcatraz gik vi ind og så lidt af en informations-film om stedet, hvorefter vi gik op på toppen og fik vores headsets, for at tage en “Audio-tour”, hvor man får headset på og så er det tidligere ansatte og indsatte, som guider dig rundt i fængslet mens de fortæller historien om det. Man kan gå i sit eget tempo, og tænde og slukke som det passer een selv,- og det er rigtig godt lavet.

Tilbage på havnen igen ved 16-tiden, gik vi (endnu en gang) på Hard Rock Café for at få frokost. Det var igen rigtig god mad, og i hyggelige omgivelser.

Efter den sene “frokost” gik vi lidt rund på “Fisherman’s Wharf” som er et turistområde med restauranter, små forretninger, café’er mm.

Vi kørte mod Martinez igen, og var lige inde og hente nogle øl,- og resten af aftenen hyggede vi allesammen med øl/vin og masser af snak….


Lørdag d. 7. November

Igen sov vi lidt længe allesammen :o)

Vi stod op og blev færdige alle 5, og kørte til Pleasant Hill for at få morgenmad i et nyt bageri de havde fået der!
Vi afsluttede det store, gode morgenmåltid med en lille skål “frozen yoghurt” – UHMMMM!!!! – det er bare godt!!!!

Vi kørte på Farmers Market for at købe frugt og grønt til vi skulle grille senere,- og så lige forbi en slagter for at hente en ordentlig klump kød til grillen.

Retur til Derek og Julie igen, og så blev der igen hygget med vin og øl i haven,- og Derek startede grill’en/smoker’en op for at grille de gode stykker kød mm.

Resten af dagen gik med hygge og drikke et par øl eller to, og Toad kom og spiste med, og Derek’s søster kom også senere og fik lidt mad.

Det var bare rigtig hyggeligt og en afslappende dag med hyggelige mennesker, og vi endte aftenen med at se Dave Chapelle (en komiker) på DVD, inden vi væltede omkuld endnu en gang.


Søndag d. 8. November

Vi havde sat vækkeuret til kl. 7, da Julie skulle på arbejde, og vi ville sige farvel til hende inden.
Vi stod godt nok ikke op, men lå og gassede den til 8.30 hvor hun kørte og fik sagt pænt farvel til hende.

Derek og Aubrey var også vågne, så vi stod op og hoppede i bad, hvorefter vi alle 4 kørte afsted for at få morgenmad, inden vi ville køre videre..

Tilbage igen fik vi lukket kufferterne endnu engang, og ved middagstid sagde vi farvel til Derek og Aubrey.

Vi kørte til Infineon Raceway lidt nord for Oakland, hvor “The National Auto Sport Association (NASA)” havde et arrangement, så vi var heldige at der var aktivitet på banen.
Vi gik lidt rundt i pit’en og kiggede, og var på tribunen og kiggede lidt på de løb de kørte,- hvorefter vi returnerede til Impala´en, og kørte nord omkring San Pablo Bay, så vi kom til San Francisco nordfra over Golden Gate.

Vi stoppede lige inden broen, og idag var der bare fantastisk vejr,- og det var bare SÅ flot!! Vi fik skudt en masse billeder, inden vi hoppede i bilen, og kørte over Golden Gate, og derefter sydpå mod Santa Cruz, hvor vi så solnedgangen, og spiste aftensmad ved vandet.

Vi var noget chokerede over at alt næsten var lukket ved 18.30-tiden hvor vi var færdige med at spise, men det er nok fordi det er udenfor sæson’en.

Vi kørte videre mod Monterey, hvor vi nu er indlogeret på “Cannery Row Inn”.

Vi gik en lille tur ned i den gamle bydel (hvor vi fik kaffe), og er tilbage på hotellet og ligger foran fjernsynet og skriver dagbog og uploader billeder, og så er det vist snart godnat!


Mandag d. 9. November

Stod op i Monterey ved 8-tiden, og fik morgenmad, inden vi tjekkede ud og kørte mod Laguna Seca Raceway mellem Monterey og Salinas.

Vi kørte ind på banen uden problemer, og de kørte noget “Mercedes AMG Driving experience”.
Der skete ikke så meget, så vi kørte lidt rundt, og ville lige runde af i souvenir-shoppen – men der var desværre lukket :o(

Vi kørte videre om Morro Bay, – en hyggelig lille by i en skøn bugt!! – der var bare dejligt!!
Vi dryssede lidt rundt, og endte med at få middagsmad i en lille restaurant ved vandet, inden vi kørte videre mod LA.

Vi vidste ikke helt hvor langt vi ville køre, men endte med at booke os ind på “Hamlet Motel” i Solvang.

Vi smed kufferterne, og ville ud og kigge og have lidt at spise,- men man kunne godt se at det var udenfor sæson’en, for det meste var lukket!

Vi endte med en pizza fra Domino’s og en six-pack på hotelværelset,- men det var også okay for os!!


Tirsdag d. 10. November

Igen op ved 8-tiden, og vi blev færdige, da vi ville køre lige efter morgenmaden, hvilket bestod af et rundstykke og en hanekam på Olsens Bageri!! – og vi må indrømme at det smagte næsten som hjemme, så det var fint!!

Afsted i bilen igen, for vi ville både nå at shoppe lidt, og på “Petersen’s Automotive Museum” i LA.

Vi havde fundet et Outlet på nettet, ca 40 miles syd for Santa Barbara,- så vi hoppede på 101´eren helt ude ved vandet (det var helt fantastisk) – og af sted det gik…
Det var godt nok et halv-stort Outlet!!!!! – og efter et par timer hvor jeg havde fået både Vinterjakke, vest, trøjer, støvler og diverse dufte havde vi fået nok!! Vi fik lidt frokost og kørte videre mod LA for at nå museet inden de lukkede.

Vi nåede Petersen ved 15.30-tiden, og dryssede rundt derinde i et par timer og fik set nogle fine biler, i et fantastisk set-up! Man må sige at de gør noget mere ud af det herovre end derhjemme!!
Om det så var i parkeringshuset, så stod der biler til udstilling!!!

Vi sluttede der, og kørte videre mod “Holiday Inn” i Diamond Bar, hvor vi skal bo de næste dage mens der er race på Pomona.
Undervejs vendte vi lige en “Sears” så Henrik kunne få fyldt værktøjs-skufferne op derhjemme!!

Vi ankom på hotellet og tjekkede ind, lige som de andre ville ned at spise, så vi sluttede os til dem.

Godnat og sov godt ;o)


Onsdag d. 11. November

Stod op ved 9-tiden og tog på Denny´s til morgenmad!!! Uhm det havde jeg godt nok glædet mig til!!!

Efter et godt solidt morgenmåltid kørte vi videre til Universal Studios hvor vi brugte det meste af dagen.
Det er en fantastisk park, og det hele er bare så godt lavet. Og at vejret var med os var kun et ekstra plus!

Vi kørte fra parken ved 18-tiden, og kørte et smut forbi Fry’s (en KÆMPE stor elektronik forretning hvor man kan få ALT i elektronik lige fra hvidevarer til fjernsyn til diverse komponenter til din PC), samt forbi Wal-Mart hvor vi fik købt lidt ind, bla. øl til køleskabet, viskerblade, samt oliefiltre til 3$ stk!!! Det er helt latterligt lidt!

Efter en god gang shopping kørte vi på “Fridays” hvor vi fik lidt at spise, og var tilbage på hotellet efter kl. 23,- godt trætte efter en lang, men god dag :o)


Torsdag d. 12. November

Idag stod vi op 9-tiden igen, og gik ned i restauranten og fik et skønt morgenmåltid, med bla friske jordbær!!!

Det er ikke hvert år jeg kan sidde i nederdel, i solskin og nyde friske jordbær på min fødselsdag!!! – se det kunne jeg nu sagtens blive vant til!!!! :o)

Vi fik spist færdig, og kørte ud på banen, hvor vi startede med at tage den lille shuttle over til NHRA Museet, som ligger derude.

Vi fik hurtigt et par timer til at gå derinde, det var rigtig godt.

Vi tog shuttle’n tilbage og brugte så lidt tid på at få vores billetter opgraderet så vi kunne komme på tribunerne og sidde hele weekenden. Vi fik nogle ok pladser det meste af tiden.

Hen forbi de gode madboder, hente en sandwich og nogle øl, og så op på lægterne for at se noget race!!!!!!

Det gik ikke specielt godt for drengene!! De havde ikke lige fundet den helt rigtig opsætning, så den lavede bare hjulspin :o(

Vi så resten af Top-fuel’erne og så dryssede vi lidt rundt og kiggede,- men det var sk… koldt, så vi hoppede i bilen og kørte retur til hotellet,- hvor vi liiiigge skulle have varmen under dynen….. – og vågnede så 2 timer senere!!!!!

Ikke lige planen – men sådan var det! Vi spiste aftensmad nede i restauranten på hotellet, og derefter satte vi os godt til rette i sengen med kaffe, kager, øl og chips, for vi ville se den udsendelse der kom 22.30 fra elimineringen i Las Vegas.
Udsendelsen sluttede ved 1-tiden, og så var det godnat igen :o)


Fredag d. 13. November

Op ved 9-tiden igen (vi sover altså for længe!!!) – og vi blev færdige, og kørte afsted for at finde noget morgenmad, inden vi ville en tur i Mall’en for at finde et ur til mig. (Mit er gået i stykker og så vil Henrik give mig et nyt i fødselsdagsgave).

Vi fandt en total hyggelig 50’er diner. Indretningen var med gamle 50’er biler, og servitricerne kørte rundt på rulleskøjter. Det var helt kanont!!!!

På vej til Mall’en kom vi forbi en Toys’R’Us,- og vi måtte bare ind og dimse rundt og kigge på legetøj!!! Godt man ikke selv har børn!! – og godt at det ikke er til at have med hjem, for ellers var Silas blevet overdænget med bla. Cars legetøj til ingen penge!!!
Det var faktiskt ret skægt at gå rundt derinde,- og hold da kæft hvor var det stort!!!!!

Videre til Mall’en, hvor vi gik rundt i et par timer, og så på adskillige ure!!!!! – men ikke nogen jeg syntes var helt rigtig….

Tiden gik, og det var tid til at drøne ud på banen, købe et par øl, og så på lægterne igen for at se race igen…

Det gik sgu heller ikke for godt for drengene idag!!!!! – den ene bremseskærm udløstes under burnout’en…. :o(

Vi fik set resten af Top-fuel’erne og alle Funny cars køre færdig, igen dimsede vi lidt rundt,- og så kørte vi videre, da Henrik ville give (forsinket) fødselsdagsmiddag på “Black Angus” i nærheden.

På vejen derhen, mødte vi lige endnu en Mall, og der kørte vi lige ind for at kigge lidt på ure…..
2 timer og XXX antal ure senere kom vi ud igen,- UDEN UR!!!
Men Henrik tror selv på at vi nok skal finde et :o)

Vi kørte på “Black Angus” og der blev sgu ikke sparet på noget. Både forret, stor bøf til hovedret, og så dessert… Det er altså bare ALT for meget mad,- og vi var helt færdige da vi trillede ud derfra! – men det var rigtig rigtig godt!

Vi kørte retur til hotellet hvor vi væltede på sengen og slog mave, samtidig med at vi har fået vasket lidt tøj.

Nu er klokken 3 minutter i midnat – og sengetid for os. Vi skal jo “tidligt” op imorgen, da drengene skal køre første runde “allerede” kl. 12….


Lørdag d. 14. November

Op ved 8-tiden, få morgenmad på hotellet, og afsted til banen, hvor vi var ved 11-tiden.

Vi købte en øl, og gik på lægterne med det samme for Pro Stock ville starte kl. 12 og så efterfulgt af hhv. Funny Cars og så top-fuel’erne bagefter.

Det gik desværre ikke for godt for drengene i hverken første eller anden kval-runde :o(
Opsætningen var for kraftig, så de fik ikke ordentlig greb og kom derfor ikke ordentligt afsted. Desværre!!! – det var så ovre for dem for denne gang, og det er da pisse ærgerligt!!!

Bedre held til dem næste gang!!!

Vi så noget mere race, og både Lex og Stig kval’ede heller ikke ind. Begges motorere sprang i luften.
Urs gik videre som kval 13.

Da det blev mørkt, og vi begyndte at fryse ret meget, fandt vi bilen, og kørte endnu en gang forbi Friscos (dineren fra tidligere), hvor vi håbede på måske at se nogle gamle biler en lørdag aften…. – men desværre :o(
Vi gik ind, og fik noget godt at spise i de hyggelige omgivelser,- og fik da også lige en dans til “Carwash” af de søde servitricer på deres rulleskøjter!! – meget skægt!

Slut på denne dag,- vi kom tilbage til hotellet og faldt om :o)


Søndag d. 15. November

Op ved 7.30-tiden og fik pakket al vores grej, da vi ville tjekke ud idag og køre videre, og så gik vi ned og fik morgenmad, hvorefter vi ved 10-tiden tjekkede ud og kørte på banen, hvor de startede elimineringerne ved 11-tiden.

Vejret var pragtfuldt, stemningen var kanon, og der var helt vildt mange mennesker (det kunne vi også godt mærke da vi sad i køen på vej til banen!!!) – men vi fik set elimineringern i både top-fuel, funny cars, pro stocks og pro stock bikes.
Urs gik desværre ud i første runde mod Antron Brown, da han desværre gik op i røg :o(

Vi blev og så til og med kvart-finalerne, da det allerede der var afgjort, og Tony Schumacher vandt med 2 point over Larry Dixon.

Vi var forbi pitten og sige farvel til de andre, og så kørte vi videre mod Huntington Beach, hvor vi ville være de sidste 2 dage…

Vi ankom ved 18-tiden, og tjekkede ind på Best Western lige ud til vandet,- hvorefter vi gik en tur, og endte på “Duke’s” og fik aftensmad, hvorefter vi igen dryssede rundt i den lille hyggelige hovedgade, indtil vi gik tilbage til hotellet og smed os foran fjerneren…


Mandag d. 16. November

Op ved 8-tiden, i bad og ned og have morgenmad.

Derefter afsted for lige at handle de sidste stumper til Henrik og Erik’s biler i AutoZone, en tur på Classic Industries og kigge, og så tilsidst forbi “Foose Design” hvor vi var inde og kigge på værkstedet.
Det var helt kanont, og een af hans ansatte gik rundt og fortalte lidt,- bla at Chip desværre ikke kunne være der fordi han var på PIXAR STUDIOS for at lave design til “Cars II” – det var en glædelig nyhed,- men ville sgu da godt have hilst på ham :o)

Vi dryssede rundt derude i en halv times tid (der er kun åbent mellem 12 og 13), og værkstedet er faktisk ikke ret stort, så det var hurtigt overstået. Men en masse sjove effekter/ting/tegninger mm. hvis man kiggede efter…

Efter en sandwich next door, kørte vi retur til hotellet og stillede bilen, hvorefter vi dryssede ned i byen igen bla. for at kigge på nogle fede cykler vi havde set i en cykelforretning igår aftes.

De var da bare FOR fede de beach cruisers!!! – og vi var begge ude og prøve en tur… – og efter en gåtur, og en tur tilbage på hotellet for at få noget mere tøj på, så endte det med at vi købte 2 fede cykler!!! – glæder os til at få dem til DK…

Vi gik derefter ud på molen hvor Ruby’s Diner (endnu en 50’er diner) ligger og få en god burger, og da var det blevet mørkt, så det var rigtig flot ind over byen…

Retur til hotellet igen ved 20.30-tiden, for vi skulle have alt vores lort pakket, da vi jo desværre skal hjem imorgen!!!! – det gider vi da nok bare IKKE!!!

Det gik rimeligt smertefrit med at pakke de 4 kufferter – så X’er vi fingre for at de ikke er alt for tunge!

Nu sidder vi lige og skriver dagbog og opdaterer billeder inden turen går hjem imorgen – og det er snart godnat for idag :o)


Tirsdag d. 17. November

Her kommer der lidt om dagen, når den er overstået, og tid og internetforbindelser tillader at vi kan komme på nettet!!


Onsdag d. 18. November

Her kommer der lidt om dagen, når den er overstået, og tid og internetforbindelser tillader at vi kan komme på nettet!!