d. 27/3: Første raceday @ 4 Wide Nationals 2015

Op igen kl. 7.30 – og meget spændte rullede vi gardinerne til side, for vi var noget spændte på vejret, da det jo er første raceday 🙂

Det var desværre skide koldt (10 grader) og regn!!! – de havde sagt det i prognoserne, men vi håbede på at det ikke passede 🙂

Vi gik i bad og ned og fik morgenmad, og så ventede vi på bedre vejr!
Jeg (Vivi) glæder mig til Miami næste uge!!!

Da kl. var 10.30 og det stadig regnede, besluttede vi at pakke os godt ind, og køre ud og kigge.

Vi var på banen ved 11 tiden og det småregnede stadig. ALT hvad der kunne tørre banen var ude og tørre – mens det stadig småregnede ind imellem. Men det håbede stadig, og vejrmeldingen sagde tørvejr og små-byger efter kl. 13…

Vi gik rundt og kiggede i pitten nogle timer – det var skide koldt, og småregnede stadig. De blev ved med at tørre banen – men kl 15.30 aflyste de dagen helt.

Vi kørte fra banen, og i Wallmart for at købe tæpper til en kold men tør weekend.
Der skulle blive nattefrost, men om dagen tørt og sol, men kun mellem 6 og 12 grader – så det bliver nok meget koldt på lægterne)

Tilbage på hotellet 16.30 for at få varmen, og vi hyggede, læste og så lidt TV inden vi smuttede over gaden til Texas Roadhouse ved 18.30-tiden.
Hold nu op! – der var godt nok mange mennesker og fik fik at vide der kunne gå op til 50 minutter inden der var et bord.
Men skidt – vi fik en bipper, og gik i baren for at få drinks mens vi ventede. Da vi havde fået dem var vi så heldige at et bord i baren blev ledigt og der måtte vi få. Så skal vi for at vente.

Flere drinks og super lækkert mad – så nu sidder vi stop mætte på hotellet og skriver bla dagbog og zapper på TV’et.

Nu glæder vi os til RACE imorgen 🙂