d. 25. Marts 2017 – Naples > Miami

Op ved 8 tiden igen, blive færdig og ned på hotellet og få morgenmad. Igen ikke noget at skrive hjem om, udvalget er ikke så stort de steder.

Vi blev færdige og fik kufferterne lukket endnu en gang, inden vi igen hoppede i bilen, og kørt mod Naples Beach, hvor vi også lige ville kigge, og måske spise frokost.

Vi ankom til Naples Beach, og nu er det ikke bare Spring  Brake – nu er der også weekend, så alle amerikanerne skal også på stranden!!! Vi opgav Pier’en pga alt for mange mennesker, og det var håbløst at finde en parkeringsplads, så vi vendte bilen og kørte lidt længere sydpå langs stranden, og det sindsygt store huse!!! – og et stykke længere ude fandt vi en sidevej hvor vi kunne parkere, og gå ned til endnu en fantastisk strand.

Det var en lille oase vi fandt, med ikke ret bred strand, og næsten ingen mennesker. Der var ikke nogen restauranter eller andet overhovedet i nærheden, og der var ikke ret mange folk, men hvor var det dog skønt og stille.

Vandet var skønt og utrolig klart, og vi satte os lidt og drak en sodavand, og bare nød det :o)

Videre derfra, ville vi se om vi kunne finde en lille havn Henrik havde set, og se om vi kunne få noget frokost. Det ville vi jo have haft nær Pier’en, men det opgav vi jo.

Vi fandt en lille havn, og på den anden side en lille restaurant ”The Boathouse”, hvor vi sad lige ved vandet, og folk kom sejlende ind for at spise. Det var mega hyggeligt.

Vi fik et par gode sandwich og et par kolde øl, og hyggede os lidt – inden vi igen gik om til bilen, og satte kurs mod Lotte & Tony i Miami.

Vi kørte til Peterson Harley Davidson hvor Lotte arbejder, og var der ca. 16.15 – og hun havde fri ved 17 tiden, så det passede fint.

Vi kørte hjem til Lotte & Tony, hvor Tony desværre lå syg, og vi fik pakket ud og tømt kufferterne for alt det vi havde med til dem (remoulade, masser af slik, marzipanbrød, marzipan påskeæg osv osv) – så nu har vi plads i kufferten igen :o)

Vi blev færdige og kørte på “George’s”, en italiensk restaurant, med noget fantastisk mad – da vi efter godt en time endelig fik det!!!

Vi kørte derefter retur til lejligheden og hyggede, Tony gik i seng for at blive bedre, mens vi andre snævrede indtil kl. var 02…