d. 24. Marts 2017 – Longboat Key & Ft. Myers Beach

Op kl. 8, blev færdige og fik pakket det hele igen, og tjekket ud af hotellet.

Afsted sydover det gik, og spist morgenmad på Dennys ved Bradenton. Mums – lækker mad igen!!
Vivi spiser ellers ikke pandekager, men skulle da lige smage én med jordbær på!! – mums hvor var den lækker :o)

Vi Skype’de lige kort med Vivi’s forældre på bænken udenfor Dennys, inden turen gik videre til Longboat Key, som Jannie og Torben havde været, og som de sagde var fantastisk. Og det havde de ret i!

Smuk strand, og lækkert vand. Vi dyppede tæerne og gik en lille tur i vandkanten, inden vi returnerede til bilen, og kørte mod Ft. Myers, som var dagens endelige destination.

Vi kørte forbi Muscle Car City, et bilmuseum som vi gerne ville se men kl. var 16.30, og de lukkede kl. 17 – så det må blive en anden gang.

Vi ankom til Ft. Myers Beach, ved 18 tiden, og fandt en parkeringsplads ved stranden.

Igen en helt fantastisk strand, og lækkert vand, men det blev desværre lidt overskyet.
Vi gik en lille tur, og fandt et hyggeligt sted, ”Salty Crab”, hvor vi ville have en øl i deres hyggelige bar/restaurant på stranden.

Det var et super hyggeligt sted med levende musik, og stemning, og det var så lækkert bare at sidde under parasollen, på stranden, med sand mellem tæerne og drikke ”Bud Light Lime” og høre musik, at vi besluttede os for at spise der også.

Mens vi sad der, fik vi også lige booket nattens hotel, en Travelodge, lige ved siden af ”Mel´s Diner” – så kunne vi få  dessert & kaffe derinde, inden vi kørte på hotellet.

Vi hyggede os på stranden til ved 20.30 tiden hvorefter vi vendte snuden tilbage mod Ft. Myers hvor hotellet lå, og som skrevet, holdt vi lige ind og fik tjekket ind, og så gik vi på ”Mel’s Diner” og fik kaffe og  dessert.

Tilbage på hotellet gik Vivi i gang med at opdatere dagbog og billeder, det havde vi ikke lige haft tid til. Puha der er mange billeder der skal redigeres når man venter så længe!!!!

Kl var godt 01 inden Vivi sagde stop, og så var det på hovedet i seng.