d. 20. Marts 2017 – Gainesville via Crystal River til Tampa

Efter en god race-weekend, stod vi op og blev færdige og fik tjekket ud, hvorefter vi kørte på WaffleHouse og fik morgenmad, inden vi kørte mod Tampa.

Vi kom forbi en lille by, Crystal River, som vi havde læst lidt om, skulle være en hyggelig lille “gammel” by, ligesom Mt. Dora, så vi holdt ind, først nede ved vandet, og det var da helt vildt hyggeligt. Med fin park område og lille strand,- der var gjort noget ud af det.
Derefter kørte vi op i “Downtown”!! – Ikke den store by, men igen en masse gamle bygninger og meget hyggeligt.

Efter vi havde daldret rundt lidt der, kørte vi videre mod Tampa, hvor vi tjekkede ind på Days Inn, og hold nu op noget gammelt lort!! – og halv snusket!!

Vi smed bagagen, og kørte en tur forbi Starbucks og fik en lækker Frappucino i solen, inden vi kørte en tur i Mall’en, bare for at kigge. Vi købte heller ikke noget…

“Longhorn” lå lige for enden af parkeingen til Mall’en, så der kørte vi ind og spiste lækker mad. Det går man nu aldrig helt fejl af!!!

Godt forædte hoppede vi i bilen, og kørte mod “Historic Ybor City”, som er en gammel bydel i Tampa, hvor cigar-fabrikkerne holdt til i gamle dage. Mega hyggelig bydel med masser af “gamle” bygninger med stemning, restauranter og cafeer.
Vi fandt et sted med levende musik og slog lidt tid ihjel med en kold øl, inden vi returnerede til hotellet for natten.