d. 19. Marts 2017 – Gatornationals Gainesville

Op kl. 7 igen, da vi gerne ville tidligt på banen, så vi blev hurtigt færdige og spiste hurtigt morgenmad på hotellet og afsted det gik.

Da vi kom til banen gik vi en hurtig tur i pitten og kiggede lidt, og ved 10.30 tiden hoppede vi op på lægterne, og der sad vi til slut og så en masse god race!!

Og sikke nogle finaler – det var så fedt.
Det var simpelthen SÅ sejt at Jonnie Lindberg nåede i finalen mod Mr. John Force himself, så Vivi var nødt til at skulle ned og hilse på og få en autograf og et billede med ham inden vi kørte.
Det var en finale mellem “The youngest against the oldest” – mega fedt

Info: Jonnie Lindberg er en svensk nitro funnycar kører, som kører sin første sæson i nitro funnycar. Har tidligere kørt alkohol funnycar og er blevet mester 2 eller 3. gange i træk her i USA.

Og så var han mega flink og blev lidt paf da vi snakkede dansk/svensk til ham.

Vi kørte fra banen ved 17 tiden efter at have hængt ud i pitten lidt igen, og Henrik fik købt nyt legetøj også.

Vi kørte på Chili’s og spiste, og var derefter i BestBuy og kigge lidt efter nogle ting vi ville have med hjem, men flere af tingene kunne vi ikke få, eller også var det ligeså billigt i danmark, så det droppede vi.

Vi var tilbage på hotellet ved 20.30 tiden og satte os i foyeren på vores fine hotel, og drak et par kopper kaffe, hvorefter vi gik ind og smed os foran fjernsynet indtil kl. ca 23 hvor vi faldt i søvn…

(flere billeder kommer når jeg har redigeret de 1000 billeder jeg har fra race)